ويژگي هاي غذاي خانگي

تهيه ، طبخ و پخت انواع غذاهاي اصيل ايراني

ويژگي هاي غذاي خانگي

۱۶۱ بازديد

ويژگي هاي غذاهاي خانگي كه توسط آشپزخانم تهيه ميگرددشامل مواردزيراست:
استفاده نكردن از رنگ هاي مصنوعي.
استفاده نكردن از جوش شيرين.
استفاده نكردن ازفراورده هاي گوشتي كهنه و قديمي.
رعايت نظافت شخصي آشپز خانم كه تقريبا در همه رستوران ها ديده نميشود.
استفاده ازماست،سبزيجات ومخلفات محلي وسالم.
تزيين غذابه شيوه مدرن وزيبا.
رعايت اصول تغذيه اي.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.